Selecteer een pagina

Maakt geld gelukkig?

Geld moet je leven niet bepalen. Die taak ligt bij jou! Ik heb, in schade en schande, geleerd dat je ook echt wel met wat minder geld een rijk leven kunt hebben. Als je maar genoeg ‘’doekoe’’ hebt om te doen wat jou echt gelukkig maakt, dan is dat toereikend. Genoeg geld om je dromen waar te maken, om rust te hebben en je geliefd te voelen. Je zult dan jouw onderneming en jezelf kunnen ontwikkelen zoals jij dat wenst en zo de ondernemer en mens worden die jij hoort te zijn, Hierdoor kun je een geweldige impact maken met jouw unieke talent en daarmee weer anderen helpen.

Introductie Vanessa

Eigenlijk heb ik het altijd heel goed gehad op financieel vlak. Mijn ouders hebben mij een geweldige werkethiek bijgebracht. Waardoor ik een zware studie en een mooie carrière als registeraccountant heb kunnen opbouwen. Helaas was heel hard werken voor mij ook iets ‘’gewoons’’.
Toen werd ik moeder van mijn geweldig zonen. Wat viel de combinatie van de aanwezige werkdruk van mijn zo gekoesterde carrière en de wens om een goede moeder te willen zijn mij zwaar. Daarnaast was ik er klaar mee om grote bedrijven, met niet altijd geweldige ethiek, nog rijker te maken. Het moederschap heeft mij niet minder professioneel, maar wel zachter gemaakt. Ik wilde de wereld waarin mijn zoontjes zullen opgroeien mooier maken, niet alleen maar rijker. In de helft van 2019 brandde mijn lichtje door deze groeiende ontevredenheid uit. Ik redde het gewoon niet meer. Wat was ik, ondanks mijn oh zo mooie inkomen, zwaar ongelukkig.

Mijn droom

Tijdens mijn herstel besefte ik, dat het tijd werd voor mijn grote droom. Ik voelde dat ik als ondernemer van een grotere betekenis kan zijn voor deze wereld dan als accountant op een kantoor.

Ik ben mijn onderneming op 1 februari 2020 gestart als beschermingsbewindvoerder en budgetbeheerder, gespecialiseerd in de jongere generatie. Want de jeugd heeft de toekomst!

Tijdens COVID-19 zag ik echter ook jouw groep, de ondernemers in het kleinbedrijf, zwaar geraak worden en mijn hart bloedde. Ondernemers zoals ik, die de wereld een beetje mooier willen maken met hun eigen unieke talent en kracht, hebben het zwaar. Ik besefte. Ik kan helpen, ik wil helpen!

Financiële zekerheid

Ons privé spaarpotje was gericht op noodgevallen, niet op geen geld meer inbrengen. Mijn eerste maanden als ondernemer heb ik veel te weinig verdiend. Ook door eigen schuld, ik wou mijn hulp aan ondernemers betreffende de COVID-19 maatregelen niet in rekening brengen. Er was al genoeg ellende. Maar wat vond ik het lagere inkomen zwaar. Ik heb dus op een harde manier geleerd hoe erg je als ondernemer kunt stressen over te weinig inkomsten, terwijl er sprake is van vaste lasten, zowel zakelijk als privé.
Verder vond (en heel eerlijk, vind) ik het heel moeilijk om geld te investeren in mijn bedrijf. Verdien ik dit wel terug? En geld aan mijzelf uitgeven? No way!
Jouw gevoelens, mijn beste ondernemer, ken ik dus zelf ook.
Maar dankzij mijn kennis heb ik mezelf hieruit geworsteld en weet ik er is een prima uitweg uit deze negatieve spiraal. Waardoor je voldoende geld hebt om dat rijke leven, in kennis, kunde, tijd en liefde op te bouwen. Deze kennis wil ik dolgraag met jou delen.

Maak een afspraak

Speciaal voor jou heb ik tijd ingepland om je te leren kennen en vanuit jouw eigen krachten wensen jouw financiële zekerheid op te bouwen. Druk op onderstaande link, kijk welke tijd voor jou het beste uitkomt en maak die afspraak! Het kost niets en levert hoe dan ook kennis op. Hopelijk spreek ik je snel.

Wat andere over onze samenwerking zeggen

Vanessa always find a way to get it done – done well. Thanks for being so dedicated and hard-working. You are the top of being professional and make it simple without complications. Because of this I have a great business plan! Thank you!

Zogby

Owner S.E.S. SHAPES EVENTS SOLUTIONS and Uncle Sammy foodtrucks.

Neem contact met mij op

Dankzij deze over mij pagina heb je mij een beetje leren kennen. Graag zou ik jou ook leren kennen om je goed te kunnen helpen met je (financieel) ondernemingsplan. Neem hiervoor contact met mij op via onderstaand formulier: