Selecteer een pagina

Altijd genoeg geld voor een rijk leven

Download gratis mijn E-boek: Altijd genoeg geld. Dit voor een rijk leven door financiële zekerheid. In dit boek geef ik jou een mooie basis om te zorgen dat je altijd genoeg geld hebt, waardoor je kunt werken aan je eigen financiële zekerheid. Dit voor en door je onderneming en maak kennis met FinanSecur.

Herken jij jezelf hierin?

Voel jij je als ondernemer soms moedeloos? Je werkt zo hard in en aan je bedrijf om genoeg te verdienen, en je omzet lijkt niet verkeerd, maar is er altijd net te weinig geld. Het lukt niet om alle rekeningen op tijd te betalen en jezelf elke maand een goed loon uit te betalen. Investeringen stel je al tijden uit, waardoor enige groei in je onderneming, maar ook in je eigen ontwikkeling uitblijft. Je hebt altijd te weinig tijd door het harde werken. Dit is niet de droom die je had toen je begon aan je eigen bedrijf en je twijfelt om maar weer ‘’veilig’’ in loondienst te gaan. Laat deze twijfel niet winnen! Ik help jou om zelf inzicht te krijgen te krijgen in de cijfers van het verleden, want dat is wat administratie altijd is, het verleden. Waarom lukte het niet? Daarna is het tijd voor de toekomst. We gaan een strategie bedenken die ervoor gaat zorgen dat je financieel zeker gaat worden, voor en door je onderneming. Dit kan alleen op financieel gebied, dan ben je al een heel eind. Ik kan je ook helpen met je volledige ondernemersplan. Dan gaan we onderzoeken wie jij bent als ondernemer, wat maakt jou uniek en hoe kun je dit het beste in de markt zetten.

Het is tijd om financieel zeker te worden!

Financieel zeker? Dat is voor mij dat jij kunt doen wat jou gelukkig maakt, zonder steeds op je geld te moeten letten. Heb je deze zekerheid dan kun je ondernemen met passie en niet vanuit paniek. Want je werkt nu heel hard om je bedrijf te onderhouden, maar je moet een bedrijf creëren wat heel hard voor jou werkt. Het is aan het bedrijf om jou te onderhouden en niet andersom. Dat is wat financiële zekerheid oplevert. Wat echt geld oplevert. Dan kun je echt genieten van geld en kan je de ondernemer en het mens worden die jij hoort te zijn. Plan een gratis afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stop met hard werken voor te weinig geld

Stop met wakker liggen vanwege financiële zorgen. Stop met iedereen teleurstellen omdat je geen tijd hebt. Het stagneert je in jouw groei als ondernemer en als mens. Leer dé manier waarop jij, beste ondernemer, een rijk leven kunt hebben.

Van planning tot uitvoering

Ik lever je de technieken en leid je stap voor stap door het gehele proces van planning en uitvoering. Maar vergis je niet. Dit is geen makkelijk traject en vraagt van jou een hoop doorzettingsvermogen, vertrouwen in jezelf en in je eigen onderneming. Maar dat is het verkrijgen van deze zekerheid echt waard, dat beloof ik je.

Zij zijn financieel zeker geworden met behulp van Finansecur

Ik heb een aantal van mijn relaties gevraagd waarom ze met mij samen willen werken. Hieronder hun antwoord;

De geldstroom is voor iedere ondernemer een onmisbaar onderdeel in het succesvol ondernemerschap. Om als ondernemer je geldstroom goed te laten lopen en te laten stijgen is het fijn als je experts om je heen hebt die je hierin adviseren. Waarbij ze niet alleen oog hebben voor je financiën, maar ook voor wie jij bent als ondernemer. Vanessa kan dit en ik beveel je haar van harte bij je aan. 

Mariëlle van der Vlies

Succes met je bedrijf

www.succesmetjebedrijf.nl

Wij waren op zoek naar een hands-on sparringspartner voor financiële keuzes. Vanessa van FinanSecur heeft ons na meerdere sessies boven verwachting geholpen. Ze staat ons zowel online als fysiek bij, de communicatie is erg fijn en ze past zich volledig aan naar jouw groeiwensen. Aanrader!

Boy Dijkkamp

Sales & Service | Haardcenter

Neem contact met mij op

Graag help ik je om financieel zeker te worden! Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.